Paste cu ton si Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 3 Feb 2019 | 5537 vizualizari

 

Un pranz rapid...si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 160 gr ton (in conserva)
  • 130 gr Philadelphia
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si Philadelphia:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand .

Intre timp punem o tigaie cu putin ulei la incins.

Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva si il punem in tigaie.Adaugam Philadelphia si amestecam bine la foc mic.Daca este necesar,adaugam 2-3 linguri cu lapte.

Punem condimentele,lasam alte cateva minute si inchidem focul.

Cand pastele au fiert ,le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie .Amestecam bine .

Servim pastele imediat.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico